111

Q&A: Kommer du inte sakna att bo med din värdbror från Finland?
Jo det är klart jag saknar det, vi fick ju som sagt en väldigt bra vänskap och syskonrelation. Men vi går fortfarande på samma skola, har två lektioner tillsammans och ses på lunchen. Försöker även hänga med honom och träna som mycket som möjligt, så vi ses fortfarande och pratas vid ofta. 

En sak som är väldigt intressant med skolan här i USA är att det allting händer någonting.
 
Under de drygt 4 månader jag har gått på High School har jag fått vara med om; ett tiotal brandövningar, en inryckning av polis och ambulans efter att något försökt ta självmord, flertal slagsmål och idag brann det på riktigt i skolan! Vi fick stå ute i kylan i en dryg timme innan vi blev insläppta till den flygeln på skolan som var "safe". Tog väll en timme till innan skolledningen insåg att det inte var speciellt smart = vi fick alla åka hem. Lite spänning i vardagen! 
 
På tal om kylan.. Idag stod termometern på -3 grader. HELT SJUKT JAG VET. Speciellt med tanke på att så sent som igår var det +10 och i helgen ska det gå tillbaka till 18-20 igen. Vädret här går verkligen inte att lita på, det kan vara så enormt stora skillnader från dag till dag. 


Saknar du inte dina syskon hemifrån?

2014-11-19 | 23:02:33

Lägg till kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback