NEW YEARS EVE

Throwback till Nyår 2013/2014 på Zanzibar.

GOTT NYTT ÅR! 
Då klockan är 21.27 i Sverige är jag fullt medveten om att ni alla är fullt upp med festandet! Själv har jag precis gjort mig i ordning för en myskväll med Tacos hos Katie. Amerikanarna där jag bor är inte så mycket för hela grejen med att klä upp sig, ha en fancy middag och sedan dansa vidare. Lite tråkigt då jag alltid gillat nyår, men skönt att slippa stressen med att försöka få ihop kvällen på ett eller annat sätt. Det sparar jag till nästa år!
 
2014 har varit ett jättebra år (årsresumé kommer), men jag ser så sjukt mycket fram emot 2015. Det är tiden för ett flertal av höjdpunkterna i mitt utbytesår; Prom, fotbollssäsongen börjar, graduation och att min familj + släkt kommer hit! Jag fyller 18, kommer ta körkort, börjar sista året på gymnasiet och har många sommarplaner att se fram emot.

154


Igår gjorde vi nästa tripp till CNN Studios. I Atlanta ligger nämnligen the Headquarters för CNN så 75% av all direktsändning sänds därifrån! Fick en guidad tur genom de olika rummen, var pretty neat faktiskt! 

151

 
En av mina julklappar från Angie och Marshall (mina värdföräldrar) till mig och mina värdsyskon var varsitt CityPass i Atlanta. Idag checkade vi av Georgia Aquarium. Jag som inte varit på ett akvarium på flera år tyckte det var supermys och trevligt! Pingvinerna var lätt min favorit!! Som pricken över i:et blev det kinamat + Starbucks innan vi bar hemåt.