3 MONTHS

Igår när jag, Cheyenne och Federica hamnade i en liten söt boutique! Skönt att komma ifrån alla Malls med affärerna man kan ut och innantill nu. Blev en svart hatt rikare (som jag velat ha så länge) som pricken över i:et, så nu kan min familj skratta åt mig ännu mer hehe. 
 
Idag är det alltså 30 Oktober och allt vad det innebär.

Först och främst är det dagen innan Halloween vilket inte alls känns så nice (visste ni inte det så hatar jag Halloween mest i hela världen). Hade gärna kunnat tänka mig skippa den helt och hållet, men här borta är det i princip omöjligt att undvika. Idag har jag fått vara med och pynta korridorerna och jag ska till och med dra mig till en Halloween "fest" på kvällen imorgon. Tänkte att jag iallfall kan fira Halloween en gång i mitt liv, och vad passar inte bättre än att då göra det i USA haha! 

Idag har jag även varit här i hela 3 månader! Känns jättekonstigt att säga, tiden har verkligen gått fort. Speciellt när jag tänker på att en tredjedel är avklarad vilket känns skönt & sorgligt på samma gång. Man måste dö några gånger innan man kan leva är nog det citat som summerar tiden jag haft hittils. Som jag nämnt innan, jag har upplevt en så djup sorg, hemlängtad, saknad och tomhet jag aldrig någonsin trodde ens existerade, men jag även haft den roligaste tiden i mitt liv. Just idag kan jag väll inte säga att allt är perfekt då min värdbror/bästis flyttar ut vilket är väldigt tråkigt.. Det går upp och ner helt enkelt och jag tar en dag i taget! 

88

Snapshots of the week:
 
Veckodagarna har varit delade mellan skola och träning som vanligt! Första bilden visar mitt projekt jag håller på med till skolans Yearbook.

Har tänkt mycket på min kära far + systrar som spenderar sitt höstlov med sol & bad i Havanna, Kuba (det förtjänar ni verkligen!). Har hängt mycket med Jordan, och vi har hälsat på Greyson på hans jobb ett antal gånger.
 
Hösten har kommit, men värmen håller sig kvar, så himla skönt! Mina primeboots och nya kappa fick dock göra premiär då det i måndags var något så in i kallt, men i helgen har det vänt igen och som ni kan se ovan kommer nästa vecka bestå av strålande sol igen!

Ikväll har vi ett litet familjemöte med vår Arep Rep för att få utrett en del. Imorgon är vi lediga (igen), ska ta tillvara på vädret och ge mig ut på en liten morgonpromenad följt av lite soccer med boysen. Vill önska er alla ett jättebra höstlov! Ta vara på ledigheten och koppla av, det förtjänar ni! Puss

The Proposal

Amerikanare är ju alltid väldigt övertygade om att de är störst, bäst och vackrast.. Efter att ha sett hur denna man friade till sin svenska flickvän kunde jag inget annat än att hålla med. Ta er tid och kolla för det är så himla vackert och romantiskt, faktiskt nog det finaste jag någonsin sett!