212

Helg igen! Inledde på bästa sätt med en 7-0 seger mot Westside Macon igårkväll, way to go Lady Devils. Stannade kvar och kollade på killarna som vann med 5-1. Jag och Madison åkte med boysen och åt mexican innan det bar hemåt. 

Idag ska jag fira Katie's 17 års dag med ännu en amerikansk bonfire. Hoppas ni alla får en skön helg, speciellt nu när jag hört att det fina vårvädret äntligen kommit till HBG!
 
Så tacksam för min andra hand och bästis Madison. En av få som kommer få packas med i resväskan till Sverige.

209


Så har ännu ett lov passerat. Bara en månad till Springbreak, och när vi väl är där är det bara en månad tills mitt utbytesår är över. Hur sjukt är inte det..
 
Anyway. Vi hade fullbokat schema varje dag på lovet och ska försöka få med så mycket som möjligt nedan.
 
- Vi var på Krispy Kreme! 2a gången för mig, dock första i Georgia so far! Som Montana sa "You are about to get a taste of heaven". Retweet.
 
- ÄNTLIGEN hittade jag min promdress! Och the chosen one var tio gånger finare än jag hoppats på! Gillar den så mycket så är ganska så väldigt säker att den får hänga på Procce Balen nästa år också. Och till hela min svenska familj som tycker att den är hemsk, liknar en bröllopsklänning och "bokas av direkt": ni överlever nog. 
 
- Något mindre exciting var väckarklockan som ringde 8 varje morgon. 9-11 var det träning som gällde. 
 
- Jag och Shannon var hos the Chewnings i princip varje kväll. Mr Scott bjöd oss på lasagne och tvingade mig och Akseli att kolla 21 & 22 Jump Street. "So American" tydligen. 
 
- Det var så så fint väder! 18 grader sol, vindstilla under hela veckan. Och direkt när vi kommer tillbaka till skolan är det såklart regn, rusk och kallt som satan. Är tillochmed varning för snö imorgon vilket = INGEN SKOLA. Amen. 

203

I'm back! Har Winterbreak för tillfället vilket om något kommer ge mig tid att uppdatera. Har en del att catch up med, så här följer denna + föregående veckas snapshots. 


Första och andra fotbollsmatchen är nu avklarad! Zlatan/Clara Hakensson/Claire/Sweden har gjort debut på Red Devil Hill. Vinst första med 6-0 och dessvärre förlust med 2-1 andra. Totalt 3 mål för moi, så det är nice. 
 

Jo, Valentinesday i lördags har firades ordentligt såklart. För första gången behövde jag inte spendera den själv haha! Bae var så snäll och tog mig ut på middag :) Kan även tillägga: Jag kände mig lite extra kärleksfull så Akseli fick en liten present han med, Shannon's dad köpte Swedish Fish till mig, min underbara värdfamilj skämde bort mig med godis och gulliga kort och jag ställde mig och gjorde chokladbollar. Kärlek överallt helt enkelt. 
 

Är constantly reminded of vilka fantastiska vänner jag har runt omkring mig. Har insett att människorna man träffar under sitt utbytesår är det som toppar listan med vad som är viktigast för att få en så lyckad experience som möjligt. Och med tanke på vilka det är jag får spendera mina dagar med, är jag verkligen lyckligt lottad! 

Att Sverige har sportlov har jag helt missat. Min älskade familj befinner sig som vanligt i Verbier för skidåkning, vilket är något jag tycker är tråkigt att missa då det är en av mina favoritställen att vara på. Menmen, det blir nästa år! Sänder ut en liten hälsning till hela Yllfors familjen. Saknar och älskar er alla! 

And what else. Igår bestämde jag och Shannon oss för att fråga Griffin till Prom och det resulterade med ungefär 150 stickynotes som shaped "Prom?* på hans truck. Reaktionen var PRICELESS haha. Har även varit och kollat Fifty Shades of Grey, kan väll säga som så att ett års väntan har varit i onödan. Vi alla gick ifrån bion sjukt besvikna. Dessutom, jakten på den perfekta promklänningen fortsätter. Har en tid bokad i ATL imorgon och hoppas verkligen det resulterar i ett köp.