"One day you are 17 and planning for someday. And then quietly, without you ever really noticing, someday is today. And then someday is yesterday. And this is your life"

 
JAG ÄR FRAMME.
 
En lång resa som började 07:00 med bil från Helsingborg till Kastrup. Sa hejdå till pappa som var med och satte mig 09:50 på planet till Paris. Väl framme i Paris var jag så in i stressad. Planet till Atlanta skulle gå 1,5 timme senare och bara att bege sig från Terminal 3 där jag landade till Terminal 2 där jag skulle tog 1 timme. Väl framme upptäcker jag dock att planet är 2 h försenat. Kanske lika bra.
 
Jag trodde resan skulle bli mycket jobbigare än den var. Men jag var så taggad på att komma iväg bara, plus stressen i Paris gjorde att jag inte hade någon tid att oroa mig eller bli nervös. Det var inte förens jag landade i Atlanta och mötte min värdfamilj som allt släppte. När vi var hemma i huset var första gången jag insåg att jag verkligen ska vara här i ett år vilket faktiskt var en jobbig känsla. Var ganska nere resten av kvällen och kulturkrocken kom mycket tidigare än jag trodde. 
 
Imorse pratade jag ut med min värdmamma och allt känns bättre och tror det blir ännu bättre när Akseli (den andra utbytesstudenten från Finland) kommer imorgon. Alla är iväg på jobb så det är bara jag och min värdbror Eric hemma. Väntar på att han ska vakna sedan ska vi ta en promenad och han ska visa mig runt. Hörs senare! 
 
 

Happy Home

Älskade släkt.

En rad jobbiga dagar och adjö är nu avklarade. Släkten var här för en sista middag i söndags och igår var det dags för avsked till Mangetjejerna. Idag ska packningen bli klar och jag ska träffa alla för ett sista avsked.
 
Imorgon 07:15 rullar bilen från Helsingborg till Kastrup. Känns helt overkligt att efter en så extremt lång process är jag nu äntligen framme. Det är så många blandade känslor just nu. Glädje och ånger. Lycka och sorg. Skräck och förväntan.
 
Nu börjar äventyret. Och jag hoppas så många av er som möjligt vill ta del av den! 

New flame

 
Nu är jag på hemmaplan igen efter en vecka på Santorini. Sol, bad, god mat och en del shoppning stod på schemat. En vecka avkoppling med familjen var precis vad jag behövde nu innan jag ska åka! Som vanligt på semester dök inte kameran upp förens sista dagen, alltså har jag inte jättemycket bilder men ska försöka få upp de få som finns.
 
Med tanke på avresa så är det bara två dagar kvar. Helt sjukt är det. Jag har a lot to do idag och imorgon så aktiviteten här på bloggen skulle jag inte tro blir den bästa.. Men jag hoppas ni följer mig från onsdag och framåt när mitt nya liv tar sin början. Hej så länge