The fault in our stars

 
The fault in our stars överträffade alla förväntningar jag hade. Jag som nästan aldrig gråter till filmer kände tårarna tränga fram gång på gång. Det är den sorgligaste och utan tvekan bästa filmen jag sett på väldigt väldigt länge! SE DEN. 

Idag ska det tränas med mor och Magnus. Får se vart dagen tar mig senare! Laters

Prayer in C

Igår:
- Kvalitetstid med familjen på Barfota
- Anna kom över för att kolla Bitchkram samt stalka B-kändisar (kom till och med i kontakt med en så det var inte helt i onödan)
- Hittade denna Lilly Wood and The Prick – Prayer In C - Robin Schulz Radio Edit alt låt som har satt sig rätt ordentligt på hjärnan
 
Imorse skulle jag på Tabata med Rebecca men såklart försover jag mig. Får därför snart släpa mig upp till Aktiverum själv. Ikväll ska jag och Anna nr.2 se The fault in our stars, ä n t l i g e n. 

XO

 
Premiären för nya kameran blev igår när Sarah kom hem från sitt utbytesår! 18:53 satte jag och Anna oss på tåget mot Båstad där det hölls en överaskningsfest för henne! Så himla kul att få träffa alla, speciellt henne och prata om allt hon varit med om. 
 
Ikväll har jag chattat mycket med min värdmamma. Hon ville att jag skulle berätta för henne om vad jag är mest rädd för, känns skönt att lätta på hjärtat för någon som vill ge sitt stöd tillbaka till 100%. Har verkligen fått en fantastisk värdfamilj!