182

Hallå på er! Nu är jag här igen och kommer återigen ursäkta för dålig uppdatering. Och jag vet att jag tillochmed blivit dålig på att svara på meddelande på Facebook också. JAG SKA BÄTTRA MIG. I promise. Men med fotbollen i fullgång är det svårt. Kommer ej hem förens 6 på kvällen, och på de 4 timmar jag har innan det är läggdags ska jag hinna duscha, äta, göra läxor osv. 
 
Jag har haft en riktigt bra vecka so far! I måndags hade vi "Meet the Devils night". Fungerade ungefär som en "presskonferens" där alla spelare som nu blivit uttagna till varsity fick ta bild med matchtröja och hela köret. Kändis för en kväll typ. Efter practice, både igår och idag (och imorgon) har jag hängt med Shannon, Montana, Cainan, Akseli och Cade. Vi har lyckats kolla på 3 filmer, äta wings på 3 olika ställen och bildat en torsdagsklubb = squadträff varje torsdag (l o l). I love mina vänner så mycket dock. De förgyller mina dagar! 
 
Från måndagens fotbollsgrejs med två helt underbara vänner jag har fått. Shannon och Madison <3 

HAPPY BIRTHDAY

Vill börja med en speciell hälsning. Idag är det nämnligen min lillasysters 15 års dag (som nu inte är så liten länge). Jag hoppas du har haft en fantastisk födelsedag! Jag saknar och älskar dig! <3
 
 
Helg igen. Jag har:
- Vaxat ögonbrynen (vet ej hur jag ska vänja mig vid plockning efter detta året).
- Kollat the American Sniper.
- (((((((Varit på dejt)))))))). 
- Ätit på IHOP.
- Köpt klänning till vår fotbolls"konferens" imorgonkväll.
- Varit ute och promenerat i 19 grader sol :)) 
- Ätit grillad lax (2 gånger tom).
- Varit sjukt otagg på att gå till skolan imorgon.
 
.. Och där stannar det då jag är där fortfarande. Känner inte alls för att gå upp 05:50 imorgon. Jag önskar er alla en bra vecka! 

176

Hej på er! Ännu en skolvecka har nu passerat, helt sjukt hur fort tiden går.. The special event just denna vecka har varit som tidigare nämnt, Soccer tryouts. Har gått mycket bra för min del (och nej det är inte för att jag briljerat utan nivån här är SÅ FRUKTANSVÄRT LÅG), är numera striker, throwback till HIK tiden typ. Haha tyckte detta (se nedan) var lite kul också; på pappret med startelvan fick jag inte bara ett nytt efternamn, Hakensson, utan även en Ibra image. 


Så kommer vi till en annan höjdpunkt. Jag, Montana, Shannon, Akseli, Cainan och Jantzen bestämde oss för att åka ut till sjön och äta wings ikväll efter listan med 11an var released. Har på senaste tiden blivit till en tradition att åka ut där för att fira. Jag och Shannon tog ett litet fotdopp i vattnet med, och I was feeling a little bit sentimental när det inte var varmare än kanske 15 grader.