Jackson High School Football

Motståndarna från Pierce High School // Våra boys från JHS springer in på planen // Fina Federica från Italien // Och så var matchen igång
 
Att få uppleva en riktig amerikansk fotbollsmatch för första gången är något jag aldrig kommer glömma, for sure! Trots att jag inte förstår reglerna i amerikansk fotboll alls och att själva matchen pågick i hela tre timmar hade jag inte mindre roligt för det. Det är så himla mycket annat som händer; det är folk precis överallt, band som spelar, cheerleaders som hejar och så vidare, vilket gör att man inte ens tänker på att en match pågår.
 
Denna matchen var lite extra speciell då det var rivalerna (mycket likt Procce-Campeon hat), vilket gjorde att schoolspiriten blev ännu bättre! Alla var klädda och målade i skolans färger och stod samlade på läktaren. Önskar verkligen att vi kunde ha det så i Sverige också.

Veckans Snaps

Sköldpaddor everywhere // Har fått ett äkta High School Musical skåp på idrotten // Ice Bucket Challenge för Eric & Akseli // Lite mer school spirit inför kvällens footballgame // Dagens promme // Lite från matteboken (JAG FATTAR INGET)
 
Bloggar ifrån trädgården. 31 grader sol, Kygo i lurarna och årets första footballgame ikväll. Kan inte bli mer nice. Tyler och Frederica hämtar upp mig om en timme. Önskar er alla en riktigt bra helg! Laters! 

28

Downtown Atlanta
 
Tillbaks till skolan igen. Tillbaks till att vakna upp klockan 6 och komma hem 4. Inte så nice. Men - idag gick jag med min första klubb, SkillsUSA, som deltar i olika tävlingar. Jag blev placerad i The Speech Team och kommer alltså tävla om att bli Georgias främste talare. Vet inte riktigt vad jag har gett mig in i..
 
Imorgon väntar årets första footballgame! Har väntat så länge! Träffade för första gången Federica, den italienska utbytesstudenten på skolan, och bestämde oss för att gå tillsammans. Kommer bli en trevlig kväll! 

DS: En hälsning till Sarah - TACK för ditt samtal idag! Blir så himla glad att jag har en så fin vän som du, allting hjälpte mig så himla mycket! Och stort grattis i efterskott!