254

Spring Break är nu över! Av alla loven har det varit det roligaste so far! Vädret har varit helt otroligt hela veckan, temperaturen gick upp till 30 (!) grader och är tydligen här för att stanna! Kommer alltså njuta resten av min tid här i 25-30 graders värme, sweet. Tillbaka till skolan imorgon igen. Känns inte allt för jobbigt faktiskt, inte många veckor kvar nu.. 

Här är iallafall några höjdpunkter från lovet. Enjoy. 

Sparkade igång lovet med The Color Run. Att springa 5k är något jag aldrig hade tänkt utsätta mig själv för, men som sagt, det är mycket jag gör här i USA som jag tackat nej till innan haha. Inte nog med att det inte var så jobbigt jag trott, det var tillochmed roligt! Har hört att det kommer till Lund/Malmö nu till sommaren och jag rekommenderar er alla att attenda! 
 
Något jag verkligen älskar med USA är hur spontana alla är! Ett sms och 5 minuter senare möts alla upp hos någon för en chill hemmakväll eller ute någonstans för att göra allt mellan spela fotboll till att åka runt i någons Jeep, mer okomplicerad blir det inte! Har bland annat; GeoCaching med Cade och Akseli // Fishing med Jantzen och Montana // Sushidate med Madison.
Har varit på två formella events. Igår hade Montana sin födelsedagsfest med en formell sit-down dinner. Var kul att se alla klä upp sig då det inte riktigt hör till vardagen här i the countryside haha. Jag hade på mig en svart spetsklänning från bebe jag väntat så länge på att kunna använda! Andra bilden är från Påsk då vi var bjudna på middag hos Angie aka hostmoms familj. 
 
Också från igårkväll som var en av de bästa kvällarna under mina 254 dagar. Efter alla lämnat festen stannade Jantzen, Joey och MacKenzie kvar för att springa runt i vattenspridaren på golfbanan bakom vårt hus (Ja precis som i High School Musical!!!!!!) och efter det väntades kortspel till 2 på natten. Att göra ingenting speciellt och bara enjoy each others company; det är sådana kvällar jag vet jag kommer minnas när jag väl kommit hem. 

247

Så var vi inne i April månad! Inleddes ofc med första April och jag, Montana och Angie aka Hostmom lyckades lura min tränare riktigt ordentligt. Som vi dock fick betala rejält för efteråt med löpning en hel träning. Sjukt värt det iaf! Vi gick även på Spring Break igår. Mycket som ska göras och dokumenteras, men tills dess har jag lite annat att dela med mig av.


So this happened.. Och den dagen råkar nämnligen vara idag. Clara going to College 2016? Vet vet! 
 
Våffeldagen <3 Självklar celebration på Waffle House här på andra sidan jordklotet! 
 
He finally did it! Och på ett aldeles tillräckligt töntigt/gulligt/amerikanskt sätt. Så nu har jag officiellt mig en finsk Prom date den 25 iallafall!