FOOD

Denna bilden är ett bra exempel på hur en typisk middag i The McDowell family ser ut; Kokta grönsaker, potatismos och något slags kött (kalkon i detta fallet)

Något som verkligen har varit en positv överaskning sedan jag kom hit är hur pass okej maten faktiskt är. Den når verkligen inte upp till det jag är van vid hemma, men jag måste endå säga att jag har trott på alldeles för mycket jag fick höra om hur omöjligt det skulle bli att leva hälsosamt i USA.

Dock vet jag att jag är lyckligt lottad som har hamnat i en familj som inte äter snabbmat flera dagar i veckan utan lagar mat hemma istället. Faktum är att min familj gillar i princip ingen snabbmat förutom kycklingställena. Ingen dricker läsk heller. Istället blir det vatten och extremt mycket kaffe. 

Alltså; med en god kost och regelbunden träning (bortskämd med att kunna gå till gymmet varje dag på 15 minuter) har  resulterat i att jag gått upp i vikt vilket många av er vet att jag varit väldigt orolig över. 

57

Från torsdagens Homecoming Gala // Pep Rally inför fredagens Homecoming Game
 
En hektisk vecka är nu avklarad. Kan nu checka av Homecoming på min lista! Har varit väldigt annorlunda och roliga dagar som har gjort att skolan känts mycket roligare. Vi borde verkligen införa något liknanade i Sverige. 
 
Igår var det dags för mitt första YFU möte med alla utbytesstudenter i Atlanta området. Var tyvärr ingen annan från Sverige, ca 75% var tyskar haha, men alla var super trevliga och det finns absolut en stor möjlighet att jag kommer hålla kontakten med en hel del! Kvällen spenderade jag, Akseli, Jordyn och Justin på IHOP.
 
Idag är det söndag vilket är = skypedag! Har en del på mitt schema och har hunnit avklara ett med pappa redan <3. Tror resten av dagen kommer spenderas hemma då vi inte fått så mycket vila i helgen. Hoppas ni alla haft en bra helg! 

54

Godmorgon! Denna dagen fick börja tidigt, var tvungen att gå upp 5:30 imorse för att börja locka mitt hår inför kvällens Homecoming Gala. Ska bege mig till skolan om några minuter. 
 
Igår överraskade Cheyenne mig och Federica med att checka ut oss från skolan efter lunch. Vi åt CherryBerry och åkte till en stor affär med massa nice kläder från Lauren Conrad, Jennifer Lopez, Vera Wang m.m. Hittade dock igenting otroligt nog.