232

Long time no see. Det här med att vara aktiv bloggare + ha tid att ta vara på tiden här borta går helt enkelt inte ihop så bra som jag hoppats på. However, sedan senast jag bloggade har jag haft några dagar i världsklass! Bilderna får tala för det mesta, ska punkta ner några highlight här nedan. 

- Akseli har jobbat hårt på hur han ska fråga mig till Prom då han vet att jag inte kommer settle för något basic. Go big or go home är mottot ellerhur? Han kan gott känna lite pressure :-) 
- Jag och Madison har haft några topnotch dagar tsm <3 Lav her very much. 
- Familjen tyckte det var dags att skicka hem en box till Sverige med alla nyttigheter USA har att erbjuda. Or nah. 90% kommer mamma Lena förmodligen slänga utan att ens smaka. Tanken som räknas! Ska bli kul att höra era recensionerna efteråt. 
- Var och supportade mi bff Cainan som vann sin speech and debate competition! 
- Lirat sjukt mycket boll, åh vad jag har saknat det. Make sure att ta en titt på höet (?) i bilden, igår spelade vi  bokstavligen på en åker. 
- Jag, Montana och Shannon tog en tripp till University of Georgia i Athens (Hehe nej inte Grekland :P) och jag är in love. Senaste veckorna har jag verkligen vara supersugen på att komma tillbaka och gå på College. 
- .. Och har därför signat upp mig för ACT 14 april. 
- Fick min första kramp. Och jag som aldrig skadar mig har aldrig upplevt sådan smärta. Nej tack inte igen.
- IHOP söndagar med mina ladies i all ära! 
- Och sist men inte minns. Fick ingen pic på det men såklart jag har inte missat Mellon. Heja Måååånss!!! Lägg till kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback