3 MONTHS

Igår när jag, Cheyenne och Federica hamnade i en liten söt boutique! Skönt att komma ifrån alla Malls med affärerna man kan ut och innantill nu. Blev en svart hatt rikare (som jag velat ha så länge) som pricken över i:et, så nu kan min familj skratta åt mig ännu mer hehe. 
 
Idag är det alltså 30 Oktober och allt vad det innebär.

Först och främst är det dagen innan Halloween vilket inte alls känns så nice (visste ni inte det så hatar jag Halloween mest i hela världen). Hade gärna kunnat tänka mig skippa den helt och hållet, men här borta är det i princip omöjligt att undvika. Idag har jag fått vara med och pynta korridorerna och jag ska till och med dra mig till en Halloween "fest" på kvällen imorgon. Tänkte att jag iallfall kan fira Halloween en gång i mitt liv, och vad passar inte bättre än att då göra det i USA haha! 

Idag har jag även varit här i hela 3 månader! Känns jättekonstigt att säga, tiden har verkligen gått fort. Speciellt när jag tänker på att en tredjedel är avklarad vilket känns skönt & sorgligt på samma gång. Man måste dö några gånger innan man kan leva är nog det citat som summerar tiden jag haft hittils. Som jag nämnt innan, jag har upplevt en så djup sorg, hemlängtad, saknad och tomhet jag aldrig någonsin trodde ens existerade, men jag även haft den roligaste tiden i mitt liv. Just idag kan jag väll inte säga att allt är perfekt då min värdbror/bästis flyttar ut vilket är väldigt tråkigt.. Det går upp och ner helt enkelt och jag tar en dag i taget!