Hostfamily

Fick en fråga häromdagen om jag inte kunde berätta mer om min värdfamilj, och visst kan jag det!

Jag ska alltså bo i Jackson, en liten by på ca 7000 invånare, en halvtimme utanför miljonstaden Atlanta. Jag kommer bo med The McDowells, min värdfamilj som består av min värdmamma, värdpappa, tre värdbröder och en värdsyster samt två hundar och två katter! 

Två av sönerna är med i US Army och kommer möjligtvis hem på julen. Annars kommer jag inte få träffa dem. Den tredje sonen, Eric 16 år, bor dock hemma och kommer gå på samma skola som mig. Dottern, Cheyenne, som är 19 år, börjar college nu till hösten så det är inte riktigt klart om hon fortfarande ska bo hemma eller flytta. 
 
Utöver detta kommer det bo en kille på 17 år från Finland i familjen. Vi är alltså två utbytesstudenter, vilket min värdfamilj alltid har. Tycker det ska bli sjukt nice att ha någon annan i familjen som går igenom samma sak som mig.
 
Familjens intressen i övrigt vet jag faktiskt inte så mycket om. Jag vet att de är intresserade av sport och att alla barnen har spelat eller spelar fotboll, vilket jag också kommer göra under mitt utbytesår. Det är en ganska casual familj med "vanliga" intressen annars. Ett megaplus är dock att större delen av släkten bor i Florida så det kommer bli ett antal besök där. 
 
Hoppas det svarade på din fråga! Saknas något kompleterar jag gärna :)


Kan du inte berätta om din familj i Sverige? Alltså din riktiga familj
Kram

2014-07-12 | 20:49:23

Lägg till kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback