124

Första december i alla ära, ÄNTLIGEN är det dags för jule-tider! Måndag och dags för första dagen efter Thanksgiving break. Fick inte speciellt många bilder från själva Thanksgiving tyvärr.. (var fullt upptagen med att äta), men kan väll säga som så att jag nog aldrig sett så mycket mat förut, känner mig typ fortfarande mätt. Får dela med mig av andra events istället! 


Har spenderat tid med mina girlfriends, Montana, Callie och Morgan. Vi gjorde gemensamt en bucketlist för mig att kunna pricka av allt eftersom under året! Fick också uppleva Black Friday shopping (lyckades få ett Bareminerals ID puder + borste för 70 kr!!!!), roligast var nog endå på Walmart där alla möjliga sorters människor befann sig. Hade också en Swedish evening där de fick prova en del av godsakerna vi fick med oss tidigare i veckan från IKEA, kan konstatera att varken glögg eller sill är någon favorit. 

Har spenderat mycket tid på vår "gunga" på altanen med min kära värdsyster och även varit på en och annan bonfire. Jag vet inte hur jag ska kunna vänja mig vid stadslivet efter detta året.. Allt eftersom tiden har gått, uppskattar jag naturen och att bo mitt ute i ingenstans mer och mer. Kan till och med majoriteten av alla country låtar som spelar på radion i bilen ständigt och idag gjorde jag entre på skolan med legging (...JA LEGGINGS). Har blivit true southern americanized helt enkelt.


Helt underbart att läsa, känner inte igen My girl 😍. Love you ❤️

2014-12-02 | 20:01:41

Lägg till kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback